Επενδυμένα --- Μεταλλικά κρεβάτια


                                                Ε Π Ε Ν Δ Υ Μ Ε Ν Α    Κ Ρ Ε Β Α Τ Ι Α 

               Βασική Συλλογή Κρεβατιών

 •                             Tα  κρεβάτια  παράγονται  ανά 10 εκ., σε πλάτος 90-200 εκ.
 • Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, συνδυάζονται με όλες τις βάσεις & όλα τα έπιπλα Media Strom
 •  Με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο
Κρεβάτι BROOKLYN   Μedia Strom
Το κρεβάτι «Brooklyn» έχει σχεδιαστεί για όσους αγαπούν το λιτό, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον design. Οι «καθαρές» γραμμές του, η… «αψεγάδιαστη» όψη του και ο εξονυχιστικά προσεγμένος σχεδιασμός του έχουν τη δύναμη να κάνουν το συγκεκριμένο κρεβάτι αναντικατάστατο στοιχείο της κρεβατοκάμαρας και της καθημερινότητάς σας!
Κρεβάτι IRIDA Media Strom με αφαιρούμενες μαξιλάρες  
Μπορεί να μην ξεχωρίζει για το εξεζητημένο design του, τα «κρυφά» χαρακτηριστικά του όμως σίγουρα θα αποζημιώσουν όσους το επιλέξουν. Πρόκειται για ένα κρεβάτι το οποίο έχει τη δύναμη να «γεμίσει» το χώρο και να σας χαρίσει άνεση στη στιγμή, χάρη στο ξεχωριστό κεφαλάρι του, το οποίο δεν έχει μόνο διακοσμητική υπόσταση, αλλά και πρακτική. Σας βοηθά να ξεκουράζεστε όχι μόνο ξαπλωμένοι, αλλά και καθιστοί! Το «Irida» είναι πραγματικά ένα κρεβάτι για όλες τις ώρες και μπορεί να αποτελέσει σημείο… συνάντησης και χαλάρωσης όλης της οικογένειας.
 •                         Το κρεβάτι παράγεται, ανά 2 εκ., σε πλάτος 90-200 εκ

Κρεβάτι  Media  Strom  LIVORNO
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα υπάρχει κάποιος σε ένα σπίτι που θα διαλέγει ένα κρεβάτι στο σχέδιο του «Livorno». Απλό, λιτό και βολικό. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο, συμβαδίζει με οποιαδήποτε ηλικία και ακολουθεί τις ανάγκες σας. Αποτελεί ιδανική βάση για ένα προσεγμένο συνδυασμό χρωμάτων, o οποίος θα εκτοξεύσει την αξία του στα ύψη. Μια αξία ανεκτίμητη, αφού θα συμβάλει πρωτίστως στις δικές σας ανάγκες για ξεκούρασ

Kρεβάτι  BRISTOL Media  Strom
Το κρεβάτι «Bristol» αποπνέει μια φινέτσα και μία κλάση άλλης εποχής. Κι όμως, ενώ έχει καταφέρει να διατηρήσει αυτή την αίσθηση, έχει καταφέρει επίσης να ενσωματώσει και πολλά στοιχεία από το μέλλον, τα οποία αυτόματα το εξελίσσουν και το κάνουν έναν από τους καλύτερους «συμμάχους» μας στον καλό ύπνο.


Κρεβάτι SIENNA Media  Strom 
Αποτελεί μία εύκολη λύση, ιδανική για όσους θέλουν να γλυτώσουν χρόνο και χρήμα, μιας και το κρεβάτι «Sienna» θεωρείται ένα από τα πιο «ευκολοφόρετα», αλλά και ιδιαίτερα σχέδια αφού μπορούν να υποστηρίξουν διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα κομψά χαρακτηριστικά του ενισχύουν ακόμα περισσότερο την «ήσυχη», αλλά έντονη «προσωπικότητά του.Κρεβάτι VITORIA Media Strom 
Μοντέρνος σχεδιασμός. Μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πολυμορφικό προφίλ. Σχέδιο που αντέχει στο χρόνο. Όλα αυτά μαζί τα βρίσκετε σε ένα μόνο κρεβάτι! Το «Vitoria» είναι ένα μοναδικό κρεβάτι το οποίο δεσπόζει στο χώρο και σας προ(σ)καλεί να παραδοθείτε στην αγκαλιά του χωρίς δεύτερη σκέψη.              
                                                              Κρεβάτι Malta   Media Strom
 Τι είναι αυτό που κάνει ένα κρεβάτι «Malta» συνώνυμο της άνεσης; Μα φυσικά το ξεχωριστό κεφαλάρι το οποίο, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του, συνθέτει το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, ξεκούραση, day dreaming… Το μοναδικό του στυλ συμβάλει στην πλήρη εναρμόνισή του με τον υπόλοιπο χώρο, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει απίστευτες στιγμές χαλάρωσης σε οποιονδήποτε το «δοκιμάσει».
ΚΡΕΒΑΤΙ  MALTA      MEDIA   STROM          ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ


ΚΡΕΒΑΤΙ  Monaco      MEDIA   STROM    

Κλασικό σχέδιο το οποίο πραγματικά μπορεί να «παντρευτεί» με αμέτρητα στυλ διακόσμησης και να ακολουθήσει ακόμα και τις πιο προχωρημένες τάσεις από τον κόσμο
του interior design. Το συγκεκριμένο κρεβάτι ήρθε για να μείνει και είναι κατασκευασμένο
με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μην χρειάζεται υπερβολές προκειμένου να αναδειχτούν οι
γραμμές και η απαράμιλλη φινέτσα του.

ΚΡΕΒΑΤΙ MONACO      MEDIA   STROM          


ΚΡΕΒΑΤΙ MONACO      MEDIA   STROM          


ΚΡΕΒΑΤΙ MONACO      MEDIA   STROM          


ΚΡΕΒΑΤΙ MONACO      MEDIA   STROM          ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ


ΚΡΕΒΑΤΙ   ROMA      MEDIA   STROM     

Το κρεβατι «Roma» σχεδιάστηκε για να «υπηρετεί» πρωτίστως εσάς και στη συνέχεια τη διακόσμηση του χώρου, στο οποίο θα το εντάξετε. «Αυστηρές» γραμμές και γωνίες είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά, προσδίδοντας έτσι μια λιτή όψη, που σας επιτρέπει να «παίξετε» με τα υπόλοιπα στοιχεία της διακόσμησης. Το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να υποστηρίξει τόσο ένα «γεμάτο» δωμάτιο, όσο και ένα minimal χώρο.

  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ


Κρεβάτι BARCELONA   Media Strom 

Το κομψό κεφαλάρι του, του προσδίδει μια extra δόση ρομαντισμού η οποία διαχέεται στο χώρο. Το κρεβάτι «Barcelona» δεν είναι ένα ακόμα έπιπλο. Έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και αποπνέει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Μπορεί να ταιριάξει τόσο σε ένα minimal, όσο και σε ένα πιο busy σκηνικό.
ΚΡΕΒΑΤΙ  KANSAS     MEDIA   STROM        

Αναζητάτε ένα κρεβάτι το οποίο θα μπορέσει να συμβαδίσει με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης; Τότε, το «Kansas» αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε. Σχεδιασμένο σε απλή, λιτή γραμμή δεν υστερεί σε σχέση με τα πιο περίτεχνα σχέδια, αφού αυτή ακριβώς η απλότητά του σας επιτρέπει να εστιάσετε στα κρυφά του χαρίσματα, τα οποία είναι πολλά!
ΚΡΕΒΑΤΙ  LONDON     MEDIA   STROM     

    Αγαπάτε τις κλασικές γραμμές, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε και στη φρεσκάδα του «νέου»; Τότε, το κρεβάτι «London» είναι αυτό που ζητάτε! Με έναν μαγικό τρόπο, το all time classic συναντά το «μοντέρνο» και παντρεύονται περίτεχνα δημιουργώντας ένα απαράμιλλο στιλ το οποίο ισορροπεί απόλυτα μεταξύ παλιού και νέου. Οι καθαρές γραμμές, ο απέριττος αλλά και δυναμικός σχεδιασμός του κρεβατιού αυτού δημιουργούν μια αίσθηση ασύγκριτης πολυτέλειας η οποία εύκολα θα γίνει «τρόπος ζωής».


ΚΡΕΒΑΤΙ  LONDON     MEDIA   STROM          


ΚΡΕΒΑΤΙ  LONDON     MEDIA   STROM          ΔΚΡΕΒΑΤΙ NAPOLI     MEDIA   STROM         

Θέλετε να αλλάξετε το χώρο του υπνοδωματίου σας, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό; Επενδύστε σε ένα κρεβάτι «Napoli» το οποίο συνδυάζει τον κομψό αέρα του μοντέρνου με τη φινέτσα του διαχρονικού. Πρόκειται για ένα σχέδιο άκρως διαχρονικό, που μπορεί και
συμβαδίζει άνετα με τις τάσεις της μόδας σε κάθε εποχή.
ΚΡΕΒΑΤΙ Parma    MEDIA   STROM       

 Πρόκειται για μια απλή, αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση, η οποία σας βγάζει από διλήμματα τύπου «τι στυλ να διαλέξω;» «θα ταιριάζει με την διακόσμηση του χώρου μου;»… Το κρεβάτι «Parma» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταφέρνει να προσαρμόζεται σε κάθε υπνοδωμάτιο, ανεξαρτήτως στυλ. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με το πιο προχωρημένο ύφος διακόσμησης.              Νυφικό - Φοιτητικό - ΕξοχικόΚΡΕΒΑΤΙ   Casablanca    MEDIA   STROM    


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει τη ζωή του ένα ζευγάρι από το να την ονειρευτεί σεένα κρεβάτι «Casablanca». Άνετο και φιλόξενο, υπόσχεται να σας χαλαρώνει, αλλά και να σας γεμίζει με ενέργεια κάθε μέρα που περνά. Επιπλέον, αναβαθμίζει τον χώρο και χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας στη ζωή σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με όλες τις βάσεις-υποστρώματα και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την αποθηκευτική του δυνατότητα.


ΚΡΕΒΑΤΙ  Kansas students  MEDIA   STROM    
 Η unisex επιλογή | One for all!

Δεν υπάρχει πιο ασφαλής επιλογή από το κρεβάτι «Kansas», αν επιθυμείτε ένα σχέδιο το οποίο θα μπορέσει να συμβαδίσει με κάθε γούστο. Ιδανικό τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια, μπορεί να αποτελέσει την ιδανική unisex λύση για όσους θέλουν να επενδύσουν σε ένα άνετο κρεβάτι το οποίο θα μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε νεανικό δωμάτιο. 
Παράγεται ανά 10εκ. και μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις βάσεις και τα υποστρώματα, ενώ παρέχει και δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου.                                          ΚΡΕΒΑΤΙ Roma students  MEDIA   STROM  

«Καθαρές» γραμμές | On Line

Το κρεβάτι «Roma» αναμφίβολα θα μπορούσε να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε φοιτητικό δωμάτιο και να
πλημμυρίσει τον χώρο με στυλ χάρη στη μοναδική αισθητική του. Το μυστικό του κρύβεται στις απλές, «καθαρές» γραμμές του οι οποίες το βοηθούν να εναρμονίζεται με τη διακόσμηση κάθε χώρου. Παράγεται
ανά 10εκ. και διαθέτει δυνατότητα συνδυασμού με όλες τις βάσεις και τα υποστρώματα.ΚΡΕΒΑΤΙ  Sienna   MEDIA   STROM  
                                          Με γνώμονα την οικογένεια | Family oriented

Απλό, με λιτό σχεδιασμό και απίστευτη αντοχή, το κρεβάτι «Sienna» υπόσχεται να σας χαρίσει όνειρα γλυκά οποιαδήποτε στιγμή ξαπλώσετε επάνω του. Ιδανικό για ένα εξοχικό σπίτι, θα σας βγάλει
ασπροπρόσωπους μιας και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε χώρο. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις βάσεις- υποστρώματα, ενώ διαθέτει και δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου.


                     Δυναμικά Τελάρα

                               Υποστηρίζουν σωστά το στρώμα

                                         Δυναμικό τελάρο: H τέλεια υποστήριξη του στρώματος.                              Mediflex 16
                                                Ιδανικό για τύπους Benefit..

Υποστηρίζει εξαιρετικά τα στρώματα Benefit & Basic, καθώς οι ελαστικές λάττες του έχουν ειδικά μελετημένες διαστάσεις και αποστάσεις μεταξύ τους, για να συνεργάζονται αποτελεσματικά με τα συνδεδεμένα ελατήρια bonnell, τα οποία είναι μεγαλύτερης διαμέτρου από τα ανεξάρτητα ελατήρια.
 • Με 16 ελαστικές τοξοειδείς λάττες
 • Προτείνεται σε συνδυασμό με όλα τα στρώματα της σειράς Benefit & Basic και γενικότερα με όλα τα στρώματα με ελατήρια bonnell στο πυρήνα τους.


                     Mediflex Soft & Hard


              Ιδανικό για σκληρούς και μαλακούς τύπους … στρώματος

Τελάρο ρυθμιζόμενης σκληρότητας για προσαρμογή στις προσωπικές μας προτιμήσεις. Χάρη στο μοναδικό μηχανισμό Smart Firmness Control®, μπορούμε να ρυθμίσουμε εύκολα και γρήγορα το βαθμό σκληρότητας, επιτυγχάνοντας εξατομικευμένη αίσθηση ανά πλευρά.


 • Ιδανικό για ζευγάρια …με διαφορετικές προτιμήσεις στον ύπνο!
 • Με 26 [+2] υπερελαστικές εύκαμπτες λάττες ανά πλευρά.
 • Οι 2 επιπλέον είναι ειδικές, πεπλατυσμένες τοξοειδείς λάττες, για την άριστη υποστήριξη στις άκρες του στρώματος. 

                     Mediflex 20 Plus
                                      Ιδανικό για τύπους... Advance

Οι εύκαμπτες επικαθήμενες λάττες, σε μορφή τόξου, συνεργάζονται άριστα με τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket των στρωμάτων Advance Prime, Advance New & Optimum .
 • Με 18 [+2] ελαστικές λάττες ανά πλευρά.
 • Οι 2 επιπλέον είναι ειδικές, πεπλατυσμένες εύκαμπτες λάττες, για την άριστη υποστήριξη στις άκρες του στρώματος

                           Mediflex Relax                                           Ιδανικό για τύπους... Flexy

Το Mediflex Relax συνδυάζεται ιδανικά, με καθένα από τα εύκαμπτα στρώματα της σειράς Flexy. Το τηλεχειριστήριο μας επιτρέπει να δώσουμε την επιθυμητή κλίση, σε 5 διαφορετικά σημεία του τελάρου, δημιουργώντας έτσι την απόλυτα προσωπική μας στάση ανάπαυσης.
 • Με 26 [+2] υπερελαστικές τοξοειδείς λάττες ανά πλευρά.
 • Οι 2 επιπλέον είναι ειδικές, πεπλατυσμένες ελαστικές λάττες, για την άριστη υποστήριξη στις άκρες του στρώματος
 • Συνιστάται μόνο για στρώματα με πυρήνα από αφρώδη υλικά, χωρίς ελατήρια.
 • Ιδανικό για την σειρά στρωμάτων Flexy


                   Mediflex Total Plus

                                   Ιδανικό για τύπους... Optimum

Οι λεπτές υπερελαστικές εύκαμπτες λάττες, σε μορφή τόξου, ενισχύουν το επίπεδο άνεσης του στρώματος. Η στερεοσκοπική κίνηση των λαττών, χάρη στον σχεδιασμό των θηκών που τις συγκρατούν, τις βοηθά να συνεργάζονται ιδανικά με τα συστήματα MLS ελατηρίων των στρωμάτων Optimum.
 • Με 26 [+2] υπερελαστικές τοξοειδείς λάττες ανά πλευρά.
 • Οι 2 επιπλέον είναι ειδικέςπεπλατυσμένες ελαστικές λάττες, για την άριστη υποστήριξη στις άκρες του στρώματος
 • Προτείνεται για όλα τα στρώματα της σειράς Optimum.

                      Μεταλλικά κρεβάτια  σε διάφορες  διαστάσεις και χρώματα


              Κανάπες κρεβάτι με στρωμα  της επιλογής σας σε διαφορα χρώματα.

 
                                                                                                                                                                                                                               


                                                     ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ  ΚΟΥΚΕΤΕΣ